We kunnen helaas niet rond dat vervelende virus heen. We moeten ons strikt houden aan voorwaarden die door de overheid worden opgelegd. Hier kan je lezen welke maatregelen er precies getroffen worden.


* Elke deelnemer moet een medische fiche invullen. Deze kan je hier downloaden. Je geeft deze af op een training vooraf op bij het begin van de stage. Deze is verplicht door de overheid.


* We werken tijdens de stage in 2 bubbels met vaste begeleiders. Tijdens de trainingen heb je elk een apart half veld. Op de centrale plaats zal voor elke bubbel een ruimte afgebakend worden. Bubbels mogen zich op geen enkel moment mengen.


* 's middags beng je eigen boterhammen mee.


* De tussendoortjes en dranken die worden aangeboden zijn steeds in gesloten verpakking.


Door de medische fiche in te vullen én te ondertekenen erken je als ouder/voogd jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat COVID 19 geen kansen krijgt tijdens de voetbalstage:


  1. Ik weet dat mijn kind niet op kamp mag als er zich tot 5 dagen voor de start symptomen van COVID-19 voordoen.
  2. Ik weet dat het mixen van bubbels geen goed idee is, dus tijdens het kamp zal mijn kind niet deelnemen aan andere initiatieven waar zij behoort tot een andere bubbel.
  3. Ik weet dat er gedurende het hele kamp één ouder of opa of oma... beschikbaar moet zijn om mijn kind op te halen moest er iets aan de hand zijn.
  4. Indien mijn kind tot 2 dagen na de voetbalstage symptomen van COVID-19 vertoont, neem ik contact op met de organisator.


We hopen op deze manier een veilige editie te kunnen aanbieden.